www.hervormd-een.nl        

 

Diensten

I.v.m. de geldende Corona maatregelen is het nodig om ons te laten weten met hoeveel personen u de kerk bezoekt. I.p.v. van onderstaand formulier mag u ook telefonisch (0592 656443) doorgeven met hoeveel personen u komt. De eerste kerkdiensten vinden D.V. 26 juli om 9:30 en 19:00 uur plaats. KERKDIENSTEN IN JULI EN AUGUSTUS 

In de kerkenraadsvergadering van 4 juni in Drachten besloten is dat zij weer zelfstandig kerkdiensten gaan houden per 1 juli, los van onze gemeente. Dit zien zij als een proefperiode. Daarna gaan zij weer reguliere diensten houden. Daarmee kwam de kerkenraad even voor de vraag: hoe nu verder? Juist omdat we in de voorbereiding van de kerkdiensten met de anderhalve meter regel nog wel een uitdaging hebben. Dat betekent dat we voor wat betreft de kerkdiensten voor een groot gedeelte met ’t Harde meeluisteren. 

Op 5 juli hoop ik in de morgendienst voor te gaan. In de avonddienst zijn we verbonden met ’t Harde. In deze dienst gaat ds. D. Dekker uit Putten voor. 

Ook op 12 en 19 juli luisteren we met ’t Harde mee. 

In de ochtenddienst van 12 juli gaat ds. J. Kommers uit Harderwijk voor. In de avonddienst gaat ds. A. J. Post voor. 

Op 19 juli gaat in de ochtenddienst ds. A. J. Post voor en in de avonddienst, ds. A. Visser uit Harderwijk. Onze kerkenraad heeft besloten om per ingang van 26 juli weer zelf kerkdiensten te gaan beleggen. We volgen dan ons eigen dienstrooster weer. Dat betekent dat de predikanten die op de lijst stonden weer worden uitgenodigd om een kerkdienst te verzorgen vanuit de kerk. Omdat 26 juli de eerste kerkdienst is waar u voor wordt uitgenodigd ga ik zelf voor, ondanks mijn vakantie. Ik heb met dhr. Scherphof uit Elburg geruild. Hij gaat nu naar Nieuw-Balinge. In de avonddienst gaat ds. Marchand voor uit Groningen. Het verdere rooster leest u op de achterkant van deze kerkklanken. Onze kerkdiensten kunt u op de gebruikelijke manier volgen via www.kerkdienstgemist.nl en vanaf 26 juli kunt u dus weer naar de kerk!

We hopen en bidden dat we binnenkort weer als gemeente samen mogen komen.  

Rechtstreekse uitzending en uitzending gemist via https://www.hervormd-een.nl/kerkdienst-gemist/

Alle diensten zijn terug te luisteren op elk gewenst tijdstip. 

In de eredienst wordt gelezen uit de Herziene Statenvertaling en gezongen uit de Hervormde Bundel van 1938.

De avonddiensten hebben soms het karakter van een leerdienst.